Hotspots i Antwerpen

Hei hei igjen fra Antwerpen!


I dag vil jeg gjerne dele med dere noen av mine favorittsteder i Antwerpen, som har gjort et stort inntrykk på meg. I tillegg , vil jeg dele noen tips om hvor man kan spise. 

 

MAS

Når du vil hvile litt på helga, er det MAS absolutt verdt et besøk.

Museum aan de Stroom ligger ved Bonapartedok ved elva Schelde og er kjent av lokalhistori. Mas gir et greit alternativ for de som både ønsker å slappe av og for de som vil utforske. Det er et veldig fint sted for å koble disse to aktivitene sammen.

MAS har 10 etasjer , der får du en mulighet å ta fine bilder av Antwerpen fra ulike perpsektiver. På grunn av panoramavindu, som er halvrunde, gir det en spesiell effekt. Du kan se på bilder under dette innlegget.

På toppen av MAS, kan du beundre en panoramautsikt over byen fra utendørsterrassen . Dessuten, har jeg  vært veldig imponert over den vakre og moderne arkitekturen av MAS. Du kan også sjekke det på nettet og velge å se på mange spenende utstillinger der.

 

 

  

 

 

Botanisk Hage

 

Når du liker å tilbringe mer tid utendørs i nærheten av naturen , annbefaller jeg å besøke en botanisk hage, her i Antwerpen. 

Når været er veldig hyggelig, du kan kose deg med venner og organisere en piknik eller lese en bok alene.

Du vil bli omgitt av mange trær, friske blomster of farger. Du kan også legge deg under palmer eller ta en spasetur og se på ulike eksotiske  og utenlandske planter.

For meg botanisk hage er som en grønn lunge i storbyen. 

 

Groenplaats

Når du vil ta sightseeingtur i sentrum , er det populært å utforske Groenplaats eller ‘Green Place’ som en av Antwerpens mest fremtredende plass, som ligger i hjertet av byens historiske bydel.

Groenplaats er veldig karakteristisk og kjent som et møteplass for alle som bor i Antwerpen og også for Erasmus studenter. Ved senteret står en statue av Antwerpens mest berømte maleren, Pieter Paul Rubens.

 I tillegg, fra Groenplaats, kan du beundre Katedralen til Vår Frue som en av de mest imponerende gotiske katedralene i Nord-Europa.  

 

 

 

ALOHA. ANTWERP

Når det kommer til tips , hvor å spise eller du lurer på noen fine steder å gå ut med venner, vil jeg anbefale deg å besøke ALOHA.ANTWERP. Den er en søtt restaurant med eksotisk atmosfære. Du kan smake god mat og kose virkelig deg under palmer, myk sand og elv i nærheten.

 

Vi snakkes,

 Ola

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *